„дм България“ ЕООД

Фирма: „дм България“ ЕООД

Управление на дружеството:
Управител: Томас Кьок
Представляващи дружеството в България:
Анна Драганова, Прокурист и Ръководител направления Администрация
Андрей Петров, Прокурист и Ръководител направления Експанзия и Продажби
Георги Търнев, Прокурист и Ръководител направления Логистика и Информационни технологии
Евелина Великова, Прокурист и Ръководител направления Развитие на персонала и Продажби
Цонка Иванова-Терзиева, Прокурист и Ръководител направление Маркетинг и Снабдяване

Адрес:
Централно управление: 1784 София, ЕТЦ, бул. Цариградско шосе 115М, вх. Д, ет. 3, офис 3.1.
Разпределителен център: с. Гара Елин Пелин, местност Исламица
тел.: +359 2 42 10 260
e-mail: info@dm-drogeriemarkt.bg
web: dm-drogeriemarkt.bg

Кратко представяне на бизнеса:
dm drogeriemarkt принадлежи към най-големите вериги дрогерии в Централна и Източна Европа. Първият магазин е отворен през 1973 г. в Карлсруе, Германия, а първият филиал в Австрия – през 1976 г. в град Линц. Централата на групата се намира в Залцбург, Австрия. Днес dm е представен в 12 страни в Европа.
dm България се присъединява към групата на 29 януари 2009 г. с първия си магазин в град Видин. Към 30.09.2016 г. филиалната мрежа се състои от 64 магазина в 24 града в страната, а служителите на компанията са близо 500.
Целта на dm е да изгражда компания, отговаряща на потребностите на клиента, да е надежден и коректен партньор, да предлага на служителите си възможности за развитие. Затова dm поставя човека в центъра на своята дейност – като клиент, служител или партньор. „Тук съм човек, тук пазарувам“.
Служителите определят dm България като добър работодател
На всеки три години концернът dm проучва удовлетвореността на своите служители. Над 80% от служителите на dm България са заявили, че компанията е „много добър работодател“, което според международната агенция, провела проучването е изключителен резултат.
Повече за Разпределителен център в с. Гара Елин Пелин:
От октомври 2013 функционира Разпределителният център на dm България в гара Елин Пелин. В него на площ от 4350 м2  се съхранява и обработва почти половината от асортимента, предлаган в магазините ни – всички собствени марки, както и артикули на 23 местни доставчика. 67 служителя се грижат ежедневно стоката да бъде приета, обработена и експедирана към филиалите ни в цялата страна.

Нагоре